Welkom!

De Bond voor de Jeugd

Welkom op de Jeugdpagina van de Bijbelstudiebond. De Bond wil jullie graag ondersteunen met Bijbelstudiemateriaal voor jullie verenigingen en het houden van een goede verenigingsavond stimuleren.  

 

Goede schetsen voor jullie verenigingen vindt je in het schetsaanbod

 

Naast het schetsaanbod vindt je op deze pagina linken naar 3 artikelen uit de Bazuin van Jaap Sikkens over vereniging.  Hij behandeld het maken van een inleiding, de bespreking en het besturen van de vereniging. Lees ze door, ze kunnen je helpen om meer uit je vereniging te halen. 

 

Check je vereniging!

De Bond heeft een checklist gemaakt waar jij je vereniging mee kunt evalueren. Download de checklist onderaan deze pagina. 

 

In het bestuur van de Bond is Jaap Groenendijk het aanspreekpunt voor de jeugdverenigingen. Je kunt ons bereiken via bijbelsstudiebonddgk@gmail.com of via het contactformulier hier rechts op deze pagina. 

 

succes!

 

De Bijbelstudiebond 

 

 In dit artikel uit de bazuin vindt je tips om een goede inleiding te schrijven. 

Een goede bespreking is belangrijk voor het nut van je vereniging. In dit artikel lees je hoe je  kunt bijdragen aan een goede bespreking.  

Hoe organiseer je je vereniging? in dit artikel wordt in gegaan op het goed besturen van jouw vereniging. Check je vereniging met de Checklist!

 

 

Ben jij benieuwd naar het functioneren van jouw Bijbelstudievereniging? 

 

De checklist evaluatie Bijbelstudievereniging kan helpen om hier antwoord op te geven.